Πε 8 Ιουνίου 23
ΑρχικήΠολύδωρας ΑρχείοΠολύδωρας 200608-03-2006: Μήνυμα του Υπουργού Δημόσιας Τάξης, κ. Βύρωνα Γ. Πολύδωρα, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας

08-03-2006: Μήνυμα του Υπουργού Δημόσιας Τάξης, κ. Βύρωνα Γ. Πολύδωρα, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας

8/3/2006
 
Η ισονομία και η ισοτιμία ανδρών και γυναικών κατοχυρώνεται στη σύγχρονη Ελληνική Δημοκρατία μας με το Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους.
 
Η Πολιτεία προσπαθεί με σχετική επιτυχία να εμπεδώσει στην πράξη τις αρχές αυτές.
 
Στο χώρο της Δημόσιας Τάξης, χαιρετίζουμε την παρουσία και προσφορά των γυναικών,   αξιωματικών   και  υπαλλήλων,   της Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού. Και υποσχόμαστε την εφαρμογή στην υπηρεσιακή λειτουργία της απόλυτης πολιτικής, κοινωνικής και, προ πάντων, εργασιακής ισονομίας και ισοτιμίας.
 
Είναι ζήτημα που υπαγορεύεται από τον Ελληνικό και Ευρωπαϊκό πολιτισμό μας. Γι` αυτό και δεσμευόμαστε : Να μην υπάρξει ούτε ένα αρνητικό περιστατικό ανισότητας στο χώρο του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως.
 
Κυρίες αξιωματικοί,  αστυφύλακες, πυροσβέστες  και πολιτικοί  υπάλληλοι της     Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού, Χρόνια Πολλά για την Ημέρα σας.
 
Να έχετε τη μέγιστη δυνατή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση γι` αυτό που είσθε. Το δικαιούσθε. Το να αναγνωρίζουμε και να υπηρετούμε την ισότητα είναι χρέος όλων μας.
 
 
ΒΥΡΩΝ Γ. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις