Δε 25 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2008Δελτία Τύπου Φεβρουάριος 200808-02-2008: Τελετές αποφοίτησης σπουδαστών Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης

08-02-2008: Τελετές αποφοίτησης σπουδαστών Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΤΗΛ: 210 6977505
 
 
 
 
Αθήνα, 08/02/2008
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Πραγματοποιήθηκαν σήμερα (08-02-2008) και ώρα 11:00 στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης (Λ. Θρακομακεδόνων 101, Αχαρνές) και στις εγκαταστάσεις του Παραρτήματός της στη Θεσσαλονίκη (14ο χιλ. Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου), οι τελετές αποφοίτησης 95 Αστυνόμων Α΄ και Αστυνόμων Β΄ από το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών – Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.), οι οποίοι και θα καλύψουν μάχιμες και επιτελικές θέσεις σε Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Τα πτυχία στους 67 αποφοίτους (1 Αστυνόμος Α΄και 66 Αστυνόμους Β΄) του Τ.Ε.Μ.Ε.Σ. στην Αθήνα, απένειμε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης  του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος, παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. Αναστάσιου Δημοσχάκη, του Προϊστάμενου Επιτελείου Αντιστράτηγου κ. Βασίλειου Τσιατούρα, του Προϊστάμενου του Κλάδου Οικονομικοτεχνικών και Πληροφορικής Υποστράτηγου κ. Γρηγόριου Αναγνώστου, του Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας Υποστράτηγου κ. Λεωνίδα Πολύδωρα, του Προϊστάμενου του Κλάδου Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού Υποστράτηγου κ. Δημήτριου Πανόπουλου, του Προϊστάμενου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας και λοιπών προσκεκλημένων.
 
Τα πτυχία στους 28 αποφοίτους Αστυνόμους Β΄του Παραρτήματος του Τ.Ε.Μ.Ε.Σ. στη Θεσσαλονίκη, απένειμε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος κ. Αντώνιος Μπάμιατζης, παρουσία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγου            κ. Στέργιου Αποστολίδη, εκπροσώπων της Νομαρχιακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης και λοιπών προσκεκλημένων.

Το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών – Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ) υπάγεται στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Αστυνομικής Ακαδημίας της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία έχει ως αποστολή την μετεκπαίδευση, επιμόρφωση και εξειδίκευση του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας. Η εκπαίδευση που παρέχεται από το Τ.Ε.Μ.Ε.Σ. διαρκεί 4 μήνες και έχει σκοπό τη συμπλήρωση της επαγγελματικής και νομικής κατάρτισης των Αστυνόμων Β΄, η έρευνα, μελέτη και ενημέρωσή τους σε θέματα διοίκησης και επιτελικού σχεδιασμού και γενικά η δημιουργία ικανών ηγετικών στελεχών του Σώματος. 

  

Δείτε την ομιλία του κ. Γενικού Γραμματέα και του  κ. Αρχηγού.

Τελευταίες Αναρτήσεις