Τε 1 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2008Δελτία Τύπου Απρίλιος 200807-04-2008: Ανακοίνωση σχετικά με καταγγελία ημεδαπής σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή

07-04-2008: Ανακοίνωση σχετικά με καταγγελία ημεδαπής σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
 

Αθήνα, 7 Απριλίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Ως προς τα καταγγελλόμενα ημεδαπής γυναίκας νεαρής ηλικίας τα οποία προεβλήθησαν σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, περί της συμμετοχής αστυνομικών του Τ.Α. Τριπόλεως σε αξιόποινες πράξεις σε βάρος της, ανακοινώνονται τα εξής:
 
1.     Για την υπόθεση διενεργείται έρευνα από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας. Στα πλαίσια της διερεύνησης, η καταγγέλλουσα επικαλέσθηκε σωματική βία σε βάρος της και για το λόγο αυτό απεστάλη προς ιατρική εξέταση στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών. Το αποτέλεσμα της διάγνωσης ήταν αρνητικό ως προς την ύπαρξη σωματικών βλαβών. Μετά την εξέταση αυτή, η καταγγέλλουσα ισχυρίσθηκε ενώπιον του ιατροδικαστή ότι υπήρξε θύμα ομαδικού βιασμού από αστυνομικούς. Ακολούθησε νέα εξέταση η οποία πιστοποίησε ότι δεν υπήρχαν ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης.
 
2.     Σε βάρος της ανωτέρω και ημεδαπού συνεργού της είχε σχηματισθεί δικογραφία από το Τ.Α. Τρίπολης, στις 04-04-2008, για απάτη κατά συναυτουργία και αντιποίηση, κατόπιν υποβολής εγκλήσεως σε βάρος τους από δύο (2) ημεδαπούς κατοίκους Τριπόλεως (πατέρα και κόρη) τους οποίους παραπλάνησαν, δηλώνοντας ψευδώς ότι η εν λόγω ημεδαπή, φέρει την ιδιότητα της ιατροδικαστού και με εξαπάτηση αποκόμισαν χρηματικό όφελος βλάπτοντας την περιουσία της εγκαλούσας.
 
 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις