Σα 4 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΝέα06-04-2004: Επίσκεψη του Υφυπουργού Δημόσιας Τάξης στην Αμυγδαλέζα και στο Ολυμπιακό Χωριό

06-04-2004: Επίσκεψη του Υφυπουργού Δημόσιας Τάξης στην Αμυγδαλέζα και στο Ολυμπιακό Χωριό

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ

Αθήνα, 6-4-2004

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τις εγκαταστάσεις όπου θα διαμείνουν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, στην Αμυγδαλέζα, επισκέφτηκε σήμερα για δεύτερη φόρα μέσα σε λίγες μέρες ο Υφυπουργός Δημόσιας Τάξης, κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Ο κ. Υφυπουργός κατά την επίσκεψη του διαπίστωσε, σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά, ότι η τοποθέτηση των οικισμών όπου θα στεγαστούν οι αστυνομικοί γίνεται με γοργούς ρυθμούς, ενώ άρχισαν οι εργασίες ηλεκτροδότησης, υδροδότησης και αποχέτευσης, οι οποίες είχαν καθυστερήσει σημαντικά.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης επισκέφτηκε και το «Ολυμπιακό Χωριό», όπου θα φιλοξενηθούν οι αθλητές. Το ενδιαφέρον εστιάστηκε στην περίφραξη του χώρου, απαραίτητη προϋπόθεση για την εγκατάσταση των ηλεκτρονικών μέσων ασφαλείας. Και εδώ διαπιστώθηκε σημαντική επίσπευση των εργασιών και η τοποθέτηση ήδη σε μεγάλο βαθμό των ηλεκτρονικών μέσων ασφαλείας.

Μετά την επίσκεψη στο «Ολυμπιακό Χωριό» και την Αμυγδαλέζα ο Υφυπουργός Δημόσιας Τάξης δήλωσε τα εξής: «Ο χρόνος μας πιέζει. Κρίνεται λοιπόν, σκόπιμη η παρουσία μας για να δούμε πως πηγαίνουν οι εργασίες στον χώρο της ασφάλειας. Είχαμε διαπιστώσει καθυστερήσεις. Ιδιαίτερα στους οικισμούς διαμονής των αστυνομικών δεν είχε γίνει σχεδόν τίποτα. Τις τελευταίες ημέρες καταβάλλονται φιλότιμες προσπάθειες. Τρέχουμε όλοι περισσότερο. Εκτιμώ ότι στο τέλος όλα θα είναι έτοιμα».

Φωτογραφίες από την επίσκεψη του κ. Μακρογιαννάκη στην Αμυγδαλέζα και στο «Ολυμπιακό Χωριό» από το ειδησεογραφικό πρακτορείο «Ευρωκίνηση»

Τελευταίες Αναρτήσεις