Σα 4 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2008Δελτία Τύπου Μάρτιος 200803-03-2008: Τελετή παράδοσης - παραλαβής της Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας

03-03-2008: Τελετή παράδοσης – παραλαβής της Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΤΗΛ: 210 6977505
 

Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Πραγματοποιήθηκε σήμερα (03-03-2008) στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Καθηγητή κ. Προκόπη Παυλόπουλου.
 
Ο νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Βασίλειος Τσιατούρας ανέλαβε την Ηγεσία του Σώματος από τον απερχόμενο Αρχηγό, Αντιστράτηγο ε.α. κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη.
 
Στην τελετή για την παράδοση-παραλαβή της Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας παρέστησαν ο Υφυπουργοί Εσωτερικών κ.κ. Παναγιώτης Χηνοφώτης, Αθανάσιος Νάκος και Χρήστος Ζώης, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Γεώργιος Παναγιωτόπουλος, ο Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Γεώργιος Κούρτης, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Γεώργιος Σανιδάς, ο Πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους κ. Κωνσταντίνος Μπακάλης, ο Αρχηγός Γ.Ε.ΕΘ.Α. Στρατηγός κ. Δημήτριος Γράψας, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος κ. Δημήτριος Βούλγαρης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος κ. Γεώργιος Καραμαλίκης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος κ. Ιωάννης Γιάγκος, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος κ. Αθανάσιος Κοντοκώστας, ο Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Πρέσβυς κ. Ιωάννης Κοραντής, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος κ. Ηλίας Σιωνίδης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αγροφυλακής κ. Δημήτριος Νικολακόπουλος, ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, απόστρατοι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Εσωτερικών.
 

 

 
 

 
 

 
 

Τελευταίες Αναρτήσεις