Σα 4 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΝέα02-06-2004: Επίσκεψη του Υφυπουργού Δημόσιας Τάξης στο Ολυμπιακό Χωριό και την Αμυγδαλέζα

02-06-2004: Επίσκεψη του Υφυπουργού Δημόσιας Τάξης στο Ολυμπιακό Χωριό και την Αμυγδαλέζα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ                  

Αθήνα, 2/6/2004

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Ολυμπιακό Χωριό όπου θα φιλοξενηθούν  οι αθλητικές αποστολές και τις εγκαταστάσεις της Αμυγδαλέζας όπου θα διαμείνουν οι αστυνομικοί κατά την  διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, πραγματοποίησε σήμερα ο Υφυπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Στο Ολυμπιακό Χωριό ο κ. Υφυπουργός επιθεώρησε τα  μέτρα ασφάλειας και διαπίστωσε ότι αυτά βρίσκονται στο τελικό στάδιο εφαρμογής τους. Ιδιαίτερα, στην περίμετρο του Ολυμπιακού Χωριού, έχουν τοποθετηθεί σχεδόν στο σύνολο τους όλα τα υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα ασφάλειας.

Στην Αμυγδαλέζα, διαπιστώθηκε ότι απομένει να εγκατασταθούν ελάχιστοι οικίσκοι για τη διαμονή των αστυνομικών που θα προέρχονται από την περιφέρεια.

Μετά την αιφνιδιαστική επίσκεψη ο Υφυπουργός Δημόσιας Τάξης δήλωσε τα εξής: «Στις προηγούμενες επισκέψεις είχα διαπιστώσει  κάποιες καθυστερήσεις. Στη συνέχεια, ο συντονισμός ήταν καλύτερος, οι εργασίες επισπεύτηκαν, κατεβλήθησαν φιλότιμες προσπάθειες από όλες τις πλευρές και μπορώ σήμερα να πω, ότι στο τέλος όλα θα είναι έτοιμα για ασφαλείς ολυμπιακούς αγώνες».
                                       

Τελευταίες Αναρτήσεις