Κυ 1 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΑρχείοΕυαγγελίδης Αρχείο01-09-2005: Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών της Νοτίου Αφρικής

01-09-2005: Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών της Νοτίου Αφρικής

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα,  01/09/2005
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, κ. Λεωνίδα Ευαγγελίδη, επισκέφθηκε σήμερα στις 10:00 στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ο ομόλογός του Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών της Νοτίου Αφρικής, κ.Jeff Mzuvukile MAQETUKA, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες.
 
Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Διευθυντής του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, Αντιστράτηγος ε.α. κ. Βασίλειος Κωνσταντινίδης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου.
 
Σκοπός της επίσκεψης ήταν η μεταφορά της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας που απέκτησε το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού και της υλοποίησης των μέτρων ασφάλειας στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, ενόψει της διοργάνωσης του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του 2010, στη Νότιο Αφρική. 
 
 
 
 
 
 
            Για περισσότερες πληροφορίες     τηλ.  :   210 6977505
                          Fax  :  210 6929764
                               e-mail  :  elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις