Πε 8 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2008Δελτία Τύπου Ιανουάριος 200801-01-2008:Μήνυμα του Υπουργού Εσωτερικών προς τους αστυνομικούς που εκτελούσαν νυχτερινή υπηρεσία κατά την αλλαγή του έτους

01-01-2008:Μήνυμα του Υπουργού Εσωτερικών προς τους αστυνομικούς που εκτελούσαν νυχτερινή υπηρεσία κατά την αλλαγή του έτους

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΛ: 210 6977505
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                   
 
Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2008
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ο Υπουργός Εσωτερικών καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος μετέβη χθες στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής  όπου μετά την αλλαγή του έτους, διαβίβασε μέσω ασυρμάτου ευχές προς τους αστυνομικούς που εκτελούσαν νυκτερινή υπηρεσία.
 
Στον χαιρετισμό του ο κ. Υπουργός ανέφερε:
 
«Στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, εκ μέρους του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης, πρωτίστως όμως εκ μέρους όλης της Ελληνικής κοινωνίας, θέλω να σας απευθύνω τις καλύτερες, τις θερμότερες και πιο ειλικρινείς ευχές για τον καινούργιο χρόνο.
 
Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για τον αγώνα που δίνετε και θέλω να σας πω ότι σε αυτόν τον αγώνα, σε αυτή την αποστολή, η κοινωνία σας αποζητά. Ζητά να είστε κοντά της, ζητά να είστε κοντά στους ανθρώπους που έχουν περισσότερο ανάγκη. Σε εκείνους οι οποίοι είναι άρρωστοι, στους μετανάστες, σε όλους αυτούς που αυτή τη στιγμή αισθάνονται τη μοναξιά. Είστε ένα κομμάτι της κοινωνίας, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του κοινωνικού μας Κράτους, του κοινωνικού Κράτους Δικαίου.
 
Ξέρουμε όλοι ότι τα μέσα τα οποία έχετε για να κάνετε την δουλειά σας θα πρέπει να ενισχυθούν. Ξέρουμε ότι υπερβάλλετε εαυτούς για να κάνετε εκείνο το οποίο η αποστολή σας επιτάσσει. Την αγωνία σας τη ζούμε. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, ώστε να υπάρξει καλύτερη στελέχωση, να υπάρξουν περισσότερα μέσα.
 
Τούτες τις ώρες, ιδίως σ’εσάς που είστε στο δρόμο, που είστε στη σκοπιά, που είστε στα Τμήματα, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας πούμε αυτό το μεγάλο ευχαριστώ. Αλλά πρέπει να σας πω ότι τα τελευταία χρόνια και ιδίως τώρα, η ίδια η κοινωνία αναγνωρίζει και το ρόλο σας και τις δυνατότητές της. Γι’ αυτό το λόγο εύχομαι τούτη η χρονιά να είναι χρονιά η οποία θα σας επιτρέψει να επιτελέσετε την αποστολή σας όπως σας ταιριάζει. Και εύχομαι η Πολιτεία να μπορέσει να σταθεί και αυτή στο ύψος των περιστάσεων και να σας προσφέρει αυτό το οποίο σας ταιριάζει.
 
Χρόνια πολλά και καλά και σε σας και στις οικογένειές σας. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε πρέπει να ξέρει ο καθένας μας ότι δικαιώνεται, όταν επιτελεί την αποστολή του. Γι’ αυτό το λόγο, τούτη την ώρα που και εσείς, το νιώθω, αισθάνεστε την μοναξιά πρέπει να καταλαβαίνετε ένα πράγμα: επιτελείτε κάτι το οποίο είναι πολύ υψηλό και αυτό είναι εκείνο που γεμίζει την ψυχή. Και εύχομαι αυτή ακριβώς η αίσθηση της αποστολής να αντιστοιχεί στην ελπίδα που ταιριάζει στο αύριο για τον Τόπο και το Λαό μας.
 
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ εκ μέρους όλων μας».

       

 

Τελευταίες Αναρτήσεις