Πα 9 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2008Δελτία Τύπου Ιανουάριος 200801-01-2008: Μήνυμα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας μέσω του Κέντρου Επιχειρήσεων της Γ.Α.Δ.Α. στους εκτελούντες νυκτερινή υπηρεσία αστυνομικούς

01-01-2008: Μήνυμα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας μέσω του Κέντρου Επιχειρήσεων της Γ.Α.Δ.Α. στους εκτελούντες νυκτερινή υπηρεσία αστυνομικούς

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΤΗΛ: 210 6977505
Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2008
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης κατά την αλλαγή του έτους παρευρέθηκε στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό και απεύθυνε, μέσω ασυρμάτου με διακαναλική Πανελλήνια σύνδεση το ακόλουθο μήνυμα προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι εκτελούσαν νυχτερινή υπηρεσία:
 «Αστυνομικοί όλων των βαθμών, Συνοριακοί Φύλακες, Ειδικοί Φρουροί, Πολιτικοί Υπάλληλοι, χρόνια πολλά, ειρηνική χρονιά, υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας.
Όλοι εσείς που επιτελείτε το καθήκον σας αυτή την ώρα, είστε στην σκέψη μας, έχετε την συμπαράστασή μας, έχετε την εκτίμησή μας και την αγάπη μας.
Το 2007, κατά γενική εκτίμηση, χαρακτηρίζεται ως μια ιδιαιτέρως σημαντική περίοδος στη μακρά χρονική διαδρομή του Σώματος.
 Σοβαρά ζητήματα εσωτερικής ασφάλειας, τάξης και τροχαίας αντιμετωπίσθηκαν με επιτυχία, χάριν στις δικές σας προσπάθειες, σε όλη τη χώρα, από τους Οθωνούς μέχρι το Καστελόριζο και από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη.
Ταυτόχρονα έγιναν σημαντικά βήματα προόδου για τον εκσυγχρονισμό της Ελληνικής Αστυνομίας και δόθηκαν λύσεις σε πολλά οικονομικά και μισθολογικά ζητήματα του προσωπικού.
Η κατάκτηση αυτή δεν ήταν συγκυριακή αλλά αποτέλεσμα ολοκληρωμένου σχεδιασμού, προγραμματισμού και συστηματικής δουλειάς.
Στη βάση αυτή, χωρίς εφησυχασμό, αλλά με αυξημένο αίσθημα ευθύνης και ισχυρή βούληση και δέσμευση, συνεχίζουμε για καλύτερα αποτελέσματα στην καινούργια χρονιά με συμπαραστάτη και οδηγό την νέα Πολιτική Ηγεσία.
Το οφείλουμε στην κοινωνία και στους πολίτες που εμπιστεύονται την Αστυνομία και στηρίζουν τις προσπάθειές μας.
Κεντρικό μας σύνθημα σε κάθε μας έκφραση: «Ελληνική Αστυνομία με ανθρώπινο πρόσωπο και νόμιμη δράση, προς κάθε κατεύθυνση χωρίς υπερβολές και χωρίς εκπτώσεις» .
Εύχομαι εκ μέρους του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλα τα στελέχη και στις οικογένειές σας χρόνια πολλά, καλή χρονιά και ελπιδοφόρο το 2008.
Σας ευχαριστώ θερμά».
Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής κατά την αλλαγή του έτους παρέστησαν ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Αντιστράτηγος Βασίλειος Τσιατούρας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υποστράτηγος Ιωάννης Μπούτσικας, ο Αναπληρωτής του  Υποστράτηγος Γρηγόριος Γουργούλης, ο Υποδιευθυντής Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής Ταξίαρχος Ελευθέριος Οικονόμου, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής Ταξίαρχος Ευάγγελος Δημητρουλάκος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αμεσης Δράσης Αττικής Ταξίαρχος Νικόλαος Σερέτης,  ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Κουμαντάνος καθώς και άλλοι Αξιωματικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και των υφιστάμενων της Υπηρεσιών.
 

Τελευταίες Αναρτήσεις