Τε 22 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Απρίλιος 200607-04-2006: Σύλληψη ατόμου για διευκόλυνση ακολασίας άλλων, παιδική πορνογραφία, μαστροπεία κατ΄ εξακολούθηση και για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων...

07-04-2006: Σύλληψη ατόμου για διευκόλυνση ακολασίας άλλων, παιδική πορνογραφία, μαστροπεία κατ΄ εξακολούθηση και για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων μέσω Διαδικτύου

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 7/4/2006
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Συνελήφθη χθες (6-4-2006) στην Αθήνα από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, άντρας ετών 37, για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 98, 348, 348Α, 349 Π.Κ. «ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΑΛΛΩΝ-ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ-ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ ΚΑΤ΄ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ» και άρθρο 5 παρ. 1 εδ. α και β του Ν. 2734/99 «ΠΕΡΙ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ».
 
Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς προσέφερε μέσω του Διαδικτύου ερωτικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής σε νεαρές γυναίκες, αναφέροντας ότι είναι σεξουαλικός θεραπευτής και δίνοντας μέσω της ιστοσελίδας, το νούμερο του κινητού του τηλεφώνου, προκειμένου να κανονιστούν ερωτικές συναντήσεις με επίδοξες πελάτισσες. Δημοσίευε επίσης στην ιστοσελίδα και σχετικό τιμοκατάλογο με τις  προσφερόμενες υπηρεσίες.
 
Σύμφωνα με καταγγελίες, ο συλληφθείς δραστηριοποιείτο παράλληλα, κατά τον προηγούμενο μήνα, στην επίδοση διαφημιστικών φυλλαδίων με τις παρεχόμενες μέσω Διαδικτύου υπηρεσίες του, απευθυνόμενος κυρίως σε μαθήτριες.
 
Σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, σελίδες με διαφημιστικά φυλλάδια, πλήθος αρχείων άσεμνου υλικού, σε ένα εκ των οποίων εικονίζεται γυμνό ανήλικο κορίτσι, και μεγάλος αριθμός χειρόγραφων σημειώσεων, με διευθύνσεις, τηλέφωνα πελατών και χρηματικά ποσά που εισέπραττε από αυτές.
 
Ο συλληφθείς τις πρωινές ώρες σήμερα (7-4-2006) οδηγήθηκε με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
 
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες     τηλ.  :   210 6977505
                                                           Fax  :  210 6929764
                                                               email  :  elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις