Πε 23 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Ιανουάριος 201216-01-2012:Επίσκεψη του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ.κ Ιερωνύμου Β΄στους σπουδαστές της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας

16-01-2012:Επίσκεψη του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ.κ Ιερωνύμου Β΄στους σπουδαστές της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας

Αθήνα, 16 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ.κ Ιερωνύμου Β΄στους σπουδαστές της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας

O Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β΄ επισκέφθηκε σήμερα (16-01-2012) τους σπουδαστές της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, στους Θρακομακεδόνες Αττικής.

Τον Αρχιεπίσκοπο υποδέχτηκαν, απευθύνοντας χαιρετισμούς, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος και ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Ταξίαρχος Δημήτριος Μπαλής.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Αρχιεπίσκοπος πραγματοποίησε ομιλία στους σπουδαστές της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα και βιβλία εποικοδομητικού περιεχομένου.

Επιπλέον, παρουσιάστηκε οπτικοακουστικό ενημερωτικό υλικό, σχετικά με το ρόλο, την ανθρωπιστική δράση και την κοινωνική αποστολή της φιλανθρωπικής εταιρείας «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με πρωτοβουλία και επιμέλεια της οποίας, πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας προσέφερε συμβολικά στον Αρχιεπίσκοπο μια εικόνα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Ελευθέριος Οικονόμου, ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Νικόλαος Σερέτης, ο Προϊστάμενος του Επιτελείου, Αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης και ο Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Γρηγόριος Μπαλάκος.

Επίσης παραβρέθηκαν ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομοτεχνικών και Πληροφορικής Παναγιώτης Φλήρης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας, Υποστράτηγος Χρήστος Καλλίνης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος Ιωάννης Λιούκας, ο Γενικός Διευθυντής Ασφάλειας Επισήμων, Υποστράτηγος Ιωάννης Μεσοδιακάκης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Τάξης, Υποστράτηγος Ανδρέας Κατσιμπέρης, ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών, Ταξίαρχος Γεώργιος Σταύρακας, άλλοι ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί και ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Κιούλος.

Τον Αρχιεπίσκοπο συνόδευαν ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτης Μάξιμος Παπαγιάννης, ο Διευθυντής του Ιδιαίτερου Γραφείου του Αρχιεπισκόπου Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Παπαθανασίου και ο Γενικός Διευθυντής της φιλανθρωπικής εταιρείας «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας.

Τελευταίες Αναρτήσεις