Τρ 30 Μαΐου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Ιούνιος 200729-06-2007:Τελετή ορκωμοσίας Υπαστυνόμων Β΄ του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων

29-06-2007:Τελετή ορκωμοσίας Υπαστυνόμων Β΄ του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (29-06-07) και ώρα 10:00, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης-Επιμόρφωσης (Λ. Θρακομακεδόνων101, Αχαρνές), η τελετή ορκωμοσίας 38 νέων Υπαστυνόμων Β ΄, απόφοιτων του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.) της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τα ξίφη στους νέους Αξιωματικούς επέδωσε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως, Πρέσβυς ε.τ. Κωστής Αιλιανός , παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Αναστάσιου Δημοσχάκη.

Στην τελετή παρέστησαν ο Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Βασίλειος Οικονόμου, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Στυλιανός Σύρος, ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Βασίλειος Τσιατούρας, o Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομικοτεχνικών και Πληροφορικής Υποστράτηγος Γρηγόριος Αναγνώστου,ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού Υποστράτηγος Δημήτριος Πανόπουλος, ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας Υποστράτηγος Λεωνίδας Πολύδωρας, ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας Ταξίαρχος Βασίλειος Μωϋσής, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ταξίαρχος Ανδρέας Καραβαλάκης, ο Διοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφαλείας Ταξίαρχος Γεώργιος Καμαρινόπουλος και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως.

Το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.) υπάγεται στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Αστυνομικής Ακαδημίας της Ελληνικής Αστυνομίας. Στο Τμήμα φοιτούν Ανθυπαστυνόμοι, οι οποίοι μετά την οχτάμηνη φοίτησή τους προάγονται στο βαθμό του Υπαστυνόμου Β΄ και μπορούν να εξελιχθούν μέχρι και το βαθμό του Αστυνόμου Α΄.

 

Ανάλογη τελετή ορκωμοσίας 15 νέων Αξιωματικών πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο παράρτημα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, όπου τα ξίφη στους νέους Αξιωματικούς παρέδωσε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης κ. Λουκάς Ανανίκας παρουσία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγου Αντώνιου Μπάμιατζη και υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως.

 

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 29/06/2007

Τελευταίες Αναρτήσεις