Σα 10 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Ιούνιος 200703-06-2007: Δελτίο Τύπου της Δ.Α.Α./Υποδ-νση Ασφάλειας Β.Α. Αττικής για την εξιχνίαση καταγγελίας ΄Αγγλου υπηκόου για κλοπή σε βάρος του...

03-06-2007: Δελτίο Τύπου της Δ.Α.Α./Υποδ-νση Ασφάλειας Β.Α. Αττικής για την εξιχνίαση καταγγελίας ΄Αγγλου υπηκόου για κλοπή σε βάρος του από οδηγό ταξί

Δ/ΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 
ΥΠΟΔ/ΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Β/Α ΑΤΤΙΚΗΣ
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Σχετικά με την καταγγελία ΄Αγγλου υπηκόου ότι οδηγός ταξί έπειτα από διαφωνία που είχαν μεταξύ τους ως προς το ύψος του κομίστρου τράπηκε σε φυγή παίρνοντας μαζί του και τις αποσκευές των επιβαινόντων στο όχημα, γνωρίζεται ότι:
 
  • Ο ?γγλος υπήκοος, όπως είναι γνωστό, αφίχθη στη Χώρα μας την 22-03-2007, ημέρα Τρίτη, συνοδευόμενος από τρία (3) ανήλικα συγγενικά του πρόσωπα, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον τελικό ποδοσφαιρικό αγώνα του CHAMPIONS LEAGUE. Μετά την άφιξή τους στο Δ.Α.Α. «Ελευθέριος Βενιζέλος» επιβιβάσθηκαν σε ταξί για να μεταβούν σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Νέας Μάκρης.

 

  • Την 23-03-2007, ημέρα Τετάρτη και περί 09:30 ώρα, ο ΄Αγγλος υπήκοος μετέβη στο Τ.Α. Νέας Μάκρης και κατήγγειλε ότι ο ανωτέρω οδηγός ταξί, μετά την άφιξή τους στο ξενοδοχείο, σε διαφωνία που είχαν μεταξύ τους για το ύψος του κομίστρου, τράπηκε σε φυγή παίρνοντας μαζί του και τις αποσκευές των ΄Αγγλων υπηκόων τις οποίες είχαν τοποθετήσει στο πορτ μπαγκάζ του εν λόγω οχήματος κατά την επιβίβασή τους από το αεροδρόμιο.

 

  • Η Υπηρεσία μας έπειτα από κατάλληλη εκμετάλλευση και αξιοποίηση πληροφοριών και εμπεριστατωμένες έρευνες εντόπισε τον ανωτέρω οδηγό ταξί, ο οποίος προσήλθε προκειμένου να εξεταστεί. Κατά την εξέτασή του, ομολόγησε ότι ήταν αυτός ο οδηγός του οχήματος στο οποίο επιβιβάστηκαν οι ΄Αγγλοι υπήκοοι, πλην όμως αρνήθηκε τα σε βάρος του καταγγελλόμενα απ` αυτούς και προέβαλε τους δικούς του ισχυρισμούς για το συμβάν.

  •  Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα
    Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Μαρούσι, 3-6-2007

Τελευταίες Αναρτήσεις