Κυ 26 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 200613-12-2006: Εκδήλωση προς τιμήν του Ομίλου ¨Φίλοι Αστυνομίας Αθηνών¨

13-12-2006: Εκδήλωση προς τιμήν του Ομίλου ¨Φίλοι Αστυνομίας Αθηνών¨

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

  

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Εκδήλωση προς τιμήν του Ομίλου ¨Φίλοι Αστυνομίας Αθηνών¨  πραγματοποιήθηκε σήμερα (13-12-2006) στο ξενοδοχείο ¨Hilton Athens¨ για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στην Ελληνική Αστυνομία.
 
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως Πρέσβυς ε.τ κ. Κωστής Αιλιανός, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Στυλιανός Σύρος, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Ευστράτιος Κυριακάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος Βασίλειος Τσιατούρας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υποστράτηγος Ασημάκης Γκόλφης, ο Προϊστάμενος Κλάδου Ασφάλειας και Τάξης του Αρχηγείου Υποστράτηγος Στέφανος Σκότης, ο Προϊστάμενος Κλάδου Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου Υποστράτηγος Νικόλαος Μπλάνης, ο Διευθυντής της `Αμεσης Δράσης Αττικής Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Κασαπάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών Ταξίαρχος Γεώργιος Μπαταλογιάννης, καθώς και άλλοι ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
Τον Όμιλο εκπροσώπησαν οι κυρίες: Καίτη Ψημένου, Καίτη Καλαμαράκη, Ελένη Γεωργιάδη, Νινέττα Παπαηλιού και Εύα Γερογιαννοπούλου, Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Γενική Γραμματέας, Ταμίας και Ειδική Γραμματέας αντίστοιχα.
 
Στην ομιλία που απηύθυνε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης, είπε:
 
«Κυρία Πρόεδρε, αξιότιμες κυρίες του Ομίλου μας, του αγαπημένου μας Ομίλου, σας καλωσορίζουμε και πάλι και φέτος, κατ’ έθιμο πλέον, στην εκδήλωση που διοργανώνει η ¨Αστυνομική Ανασκόπηση¨. Ευχόμεθα να είσαστε εν υγεία και σας ευχαριστούμε για ό,τι έχετε κάνει για το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και κυρίως για τα στελέχη της.
 
Επίσης, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων γι’ αυτά που έχετε προγραμματίσει να κάνετε από εδώ και πέρα. Είχαμε απόψε μια πολύ καλή βραδιά. Ανταλλάξαμε απόψεις με την κυρία Πρόεδρο. Μάθαμε τα νέα σας και σας ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά. Σας εύχομαι εκ μέρους του Σώματος, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά. Να είστε καλά.».
 
Ακολούθως ο κ. Αρχηγός προσέφερε στην Πρόεδρο του Ομίλου αναμνηστικό δώρο, εκ μέρους του Σώματος.
 
Ανταπαντώντας, η Πρόεδρος του Ομίλου, κα. Καίτη Ψημένου, δήλωσε:
 
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Αρχηγό και τον Υπουργό που είχαμε την τιμή απόψε να είναι κοντά μας. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ο Όμιλος θα κάνει ό,τι μπορεί για όλα τα χρόνια της ζωής του και οι επόμενες κυρίες του Συμβουλίου θα δουλέψουν. Είμαστε σε θέση να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την  Αστυνομία και θέλουμε με όλη μας την ψυχή να είμαστε πάντοτε κοντά της και πάντοτε σε οτιδήποτε μπορούμε να βοηθήσουμε. Σας ευχαριστώ».

Αθήνα, 13/12/2006

Τελευταίες Αναρτήσεις