Τε 8 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΠολύδωρας ΑρχείοΠολύδωρας 200626-09-2006: Χαιρεστισμός του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Υμηττού κ. ΄Αρη Ματθαίου (25-9-2006)

26-09-2006: Χαιρεστισμός του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Υμηττού κ. ΄Αρη Ματθαίου (25-9-2006)

Όμορφη στιγμή, αυτή που ζούμε απόψε και θα την σκιαγραφήσω με μια αφιέρωση προς εσάς: Σας αφιερώνω εκείνη την ποιότητα την ξεχωριστή, που υπάγεται από τον τίτλο που είπε ο Αρης Ματθαίου, ότι είσαστε καλής διαθέσεως άνθρωποι, έχετε καλή διάθεση και όρεξη και ορμή και δύναμη και ήθος και αξιοπρέπεια και ετοιμότητα και πείσμα και δύναμη για έναν καλύτερο Υμηττό. Με τον Αρη Ματθαίου.
 
Σας έχω πει είμαι δίπλα σας, αγαπώ τον Υμηττό, είναι μικρός Δήμος, αλλά έχει τεράστιες δυνατότητες, έχει έτσι -όπως σχεδιάζει το πρόγραμμα ο Δήμαρχος που μας περιέγραψε- έχει τις βεβαιότητες να είναι Δήμος πρότυπο. Και γιατί έχουμε την ματιά μας προς την ήπια οικιστική ανάπτυξη και γιατί σκέπτεται αύξηση του πρασίνου κατά το 20-30% και γιατί λαμβάνουμε μέριμνα για την τρίτη ηλικία -για τους γονείς μας- και γιατί φροντίζουμε την εργαζόμενη μητέρα. Με έναν λόγο τίμιο και αποφασιστικό.
 
Αυτά είμαι υποχρεωμένος εγώ ως άνθρωπος που τιμούμε από τον Υμηττό και τιμούμε βαθύτατα τον Υμηττό, είμαι υποχρεωμένος να τα σεβαστώ και να τα στηρίζω στο πρόσωπο του Δημάρχου Αρη Ματθαίου, επαναλαμβάνω Δημάρχου Αρη Ματθαίου, γιατί γνωρίζουμε και Δικονομικές και Δικαστικές Αποφάσεις και Νομική και πρέπει να είναι επάνω σε μια γραμμή δικαίου και ηθικής.
 
Έτσι εγώ τιμώ αυτή την προσωπικότητα αυτό το Συνδυασμό που μας παρουσίασε και είδα απόψε, προσωπικότητες που άλλες ξέρω από παλιά και άλλες με αιφνιδιάζουν ευνοϊκά σήμερα με την παρουσία τους, με την συμπαράστασή τους στο ψηφοδέλτιο και στο Συνδυασμό «Υμηττός Παντού» και υπογραμμίζω ότι έχει ειδικό βάρος και ειδική αξία το γεγονός ότι έχουμε πλατιά αγκαλιά και δεν έχουμε μίσος για κανέναν.
 
Είτε Συνδυασμός, είτε κόμμα, είτε πολίτης στον Υμηττό. Εμπρός για την νίκη. Σας αγαπώ , σας εμπιστεύομαι, σας συμπαρίσταμαι.

Τελευταίες Αναρτήσεις