Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Αναζήτηση | Επικοινωνία

 
Πολιτική Ηγεσία Γραφείο Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Δελτία Τύπου 2020 2019 Ιανουάριος 2019 Φεβρουάριος 2019 Μάρτιος 2019 Απρίλιος 2019 Μάιος 2019 Ιούνιος 2019 Ιούλιος 2019 Αύγουστος 2019 Σεπτέμβριος 2019 Οκτώβριος 2019 Νοέμβριος 2019 Δεκέμβριος 2019 2018 2017 2016 2015 Διαγωνισμοί - Προκηρύξεις Εθν.Συντον.Κέντρο Ελ. Συνόρων, Μεταν. & Ασύλου Υπηρ. Διαχείρ. Ευρωπαϊκών Αναπτυξιακών Προγρ. Υλικό Αρχείου

 

06-08-2019: Συνάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 6 Αυγούστου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Σήμερα το μεσημέρι, 6η Αυγούστου 2019, έγινε συνάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη και της ηγεσίας της Αστυνομίας με το προεδρείο του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) και τον πρόεδρο κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν τα θέματα ασφαλείας και αστυνόμευσης των δημόσιων χώρων της Αθήνας που απασχολούν το Ε.Ε.Α., καθώς και θέματα που σχετίζονται με το παρεμπόριο και το λαθρεμπόριο προϊόντων, που πλήττουν την επιχειρηματικότητα και τα έσοδα του Δημοσίου.

Στη συνάντηση αναλύθηκαν τα μέτρα τάξης και αστυνόμευσης που κλιμακώνονται από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας. Επισημάνθηκε ότι τα μέτρα αυτά θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα και συμφωνήθηκε η από κοινού αξιολόγηση τους, σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Συζητήθηκαν ακόμα θέματα που σχετίζονται με την αναβάθμιση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας καθώς και τα «καθαρά πεζοδρόμια», για τα οποία θα παρθούν τα απαραίτητα μέτρα, σε συνεργασία και με το Δήμο Αθήνας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της κατάληψής τους, που δημιουργεί προβλήματα σε πεζούς και καταστηματάρχες.

Τέλος συμφωνήθηκε ο ορισμός Αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας – συνδέσμου με το Ε.Ε.Α., ο οποίος καθημερινά σε «ανοικτή γραμμή» με τους υπεύθυνους του Επιμελητηρίου, θα επιλύει τα προβλήματα που αναφύονται.


Το Υπουργείο | Δελτία Τύπου | Υλικό Αρχείου

Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Αναζήτηση | Επικοινωνία

Web Design & Web Development Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου