Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Αναζήτηση | Επικοινωνία

 
Πολιτική Ηγεσία Γραφείο Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Δελτία Τύπου 2020 2019 Ιανουάριος 2019 Φεβρουάριος 2019 Μάρτιος 2019 Απρίλιος 2019 Μάιος 2019 Ιούνιος 2019 Ιούλιος 2019 Αύγουστος 2019 Σεπτέμβριος 2019 Οκτώβριος 2019 Νοέμβριος 2019 Δεκέμβριος 2019 2018 2017 2016 2015 Διαγωνισμοί - Προκηρύξεις Εθν.Συντον.Κέντρο Ελ. Συνόρων, Μεταν. & Ασύλου Υπηρ. Διαχείρ. Ευρωπαϊκών Αναπτυξιακών Προγρ. Υλικό Αρχείου

 

03-07-2019: Επισκέψεις της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου στο Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Μοσχάτου-Ταύρου, στον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Πειραιά και στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 3 Ιουλίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επισκέψεις της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου στο Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Μοσχάτου-Ταύρου, στον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Πειραιά και στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών

Η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου επισκέφτηκε διαδοχικά σήμερα το πρωί το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Μοσχάτου-Ταύρου, τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Πειραιά και την Κεντρική Λαχαναγορά Ρέντη.

Κατά την διάρκεια των συναντήσεών της στο Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Μοσχάτου-Ταύρου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και το θέμα της αστυνόμευσης στην περιοχή που εμπίπτει στην αρμοδιότητά τους.

Στη συνέχεια, η Υφυπουργός επισκέφτηκε τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Δάφνης, όπου συνομίλησε με τα στελέχη της Πυροσβεστικής και τους συνεχάρη για τον επαγγελματισμό και την ετοιμότητά τους.

Αμέσως μετά η Υφυπουργός επισκέφτηκε την Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών στο Ρέντη, όπου περιηγήθηκε στους χώρους συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της Λαχαναγοράς Μιχάλη Μυτηλινάκη.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης, ο κ. Μυτηλινάκης ενημέρωσε την Υφυπουργό για τις 300 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους χώρους της Λαχαναγοράς σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας, δεδομένου ότι απασχολούνται περίπου 3.000 εργαζόμενοι και ο μέσος όρος της ημερήσιας επισκεψιμότητας υπερβαίνει τα 11.000 άτομα και τα 3.500 οχήματα, ικανοποιώντας αφενός τις ημερήσιες ανάγκες 4 εκατ. πολιτών σε όλη την επικράτεια, αφετέρου τις αυξημένες ανάγκες λόγω του Τουρισμού.

Παράλληλα, ο κ. Μυτηλινάκης διαβεβαίωσε την Υφυπουργό ότι η Κεντρική Λαχαναγορά διασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων με την καλύτερη τιμή για τον καταναλωτή, προκειμένου να διασφαλίζεται το εισόδημα της μεσαίας τάξης.


Το Υπουργείο | Δελτία Τύπου | Υλικό Αρχείου

Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Αναζήτηση | Επικοινωνία

Web Design & Web Development Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου